Jumbo in Vught-Centrum gaat verbouwen

Van vrijdag 12 februari 13.00 uur t/m woensdag 24 februari is de Jumbo-supermarkt in de Raadhuisstraat gesloten. Er komt een grootscheepse herindeling waarbij de hele winkel op de schop gaat. Verstokte Jumbo-klanten kunnen gedurende deze periode terecht in het filiaal op het Moleneindplein. Online winkelen en thuisbezorgen blijven altijd mogelijk, het Walk-In Pick Up Point op de Raadhuisstraat-locatie sluit tijdelijk tot de heropening op donderdag 25 februari.

Door Maarten Kroese

Supermarktmanager Nico Milakovic laat me trots de tekeningen en foto’s zien. “Na de verbouwing is onze winkel helemaal up-to-date. Dan lopen wij gelijk op met de allernieuwste Jumbo-vestigingen. Dit filiaal bestaat in april alweer zeven jaar. Het was in 2014 een van de laatste winkels die volgens de oude lijn werd gebouwd. Straks zijn we gelukkig weer een voorloper.”

Handig
Vooral wegens de diepvriesafdeling is dit zo’n rigoureuze verbouwing, want alle elektriciteitsleidingen moeten worden verplaatst. Samen met de koelafdeling komen de kasten aan de andere zijde, dichter bij de kassa’s. De slijterij verschijnt in de ruimte waar nu de winkelwagentjes staan, links direct gevolgd door de servicebalie. Bij de kassa’s komt een aparte zelfscanafdeling. Zo kunt u alle producten in de winkel scannen, maar er ook voor kiezen dat pas bij de zelfscan te doen. Handig als u maar een paar producten hebt. Betalen kan hier alléén met pin- of creditkaart.

Servicegericht
Milakovic: “Dit is een ingrijpende verandering die veel voorbereiding heeft gekost. Onze klanten zijn nu al heel tevreden, maar er blijven altijd wensen. Met een aantal logische aanpassingen en subtiele verbeteringen van ons assortiment hopen we nog meer mensen te bewegen om voor Jumbo te kiezen. Eén ding verandert in elk geval nooit. Onze medewerkers blijven net zo vriendelijk, behulpzaam en servicegericht als daarvoor. Hoe mooi de winkel ook gaat worden, zij bepalen de uitstraling en het succes van deze Jumbo.”

Kijk ook bij

O’pen Atelierroute Oisterwijk

Op zondag 30 juni is de tweede editie van de O’pen Atelierroute Oisterwijk. Het is …