Jubileumjaar Lambertusmarkt en -veiling

Op zaterdag 22 september wordt de altijd druk bezochte en gezellige jaarlijkse Lambertusmarkt en -talentenveiling gehouden rond de Vughtse toren aan de Helvoirtseweg. Noteer deze datum alvast in uw agenda.

Het is een jubileumjaar voor de Lambertusmarkt. De talentenveiling en markt wordt dit jaar al voor de 10e keer georganiseerd. De markt gaat om 12.00 uur open en de veiling begint om 14.00 uur bij de Vughtse toren en bij slecht weer in de kerk.

Nog spullen?
Hebt u nog spullen voor de markt? Gebruikte spullen, nieuwe spullen, boeken, huishoudelijke artikelen, schilderijen, cd’s, glazen, mandjes, kastjes, pannen, beeldjes, serviezen, vazen, speelgoed e.d. kunt u inleveren op donderdag 20 september tussen 19.00 en 20.00 uur in de Lambertustoren. Op zaterdag worden de talenten en diensten geveild. Wat is uw talent? Wat is uw kennis van een specifiek onderwerp dat u wilt delen? Wat zijn uw vaardigheden. uw beschikbaarheid, wat kunt u goed zodat u dit kunt delen of een ander ermee kunt helpen? De opbrengst gaat naar een goed doel: deels om de historische Lambertuskerk in stand te houden en deels voor de Stichting Leergeld in Vught. Kunt u een dienst aanbieden? Neem dan vóór 2 september contact op met Sytj de Boer, e-mail info@sytjdeboer.nl, telefoon 06-47120940, of kijk op www.lambertuskerkvught.nl/activiteiten. Daar vindt u ‘Lambertusmarkt’ en het aanmeldformulier.

Kijk ook bij

Kom gratis luisteren naar een mooi verhaal

Voorleeslunch Dit jaar wordt de tiende editie van ‘De Nationale Voorleeslunch’ gehouden. Ter gelegenheid hiervan …