Jubileumconcert ‘All4Fun’ 23 juni in Novalis

Het Vughtse damespopkoor ‘All4Fun’ bestaat 12,5 jaar! Dat viert het koor met een feestelijk jubileumconcert. Op vrijdag 23 juni vanaf 20.00 uur staat de traditionele afsluiting van het seizoen in Theaterwerkplaats Novalis in het teken van het jubileum. De toegang is gratis.

All4Fun Vught is een popkoor dat volledig bestaat uit vrouwen. In januari 2011 begon het koor met zo’n twintig dames in twee stemgroepen onder de vlag van Jeugdwerk Rozenoord. 12,5 jaar later staat het koor op eigen benen en is het gegroeid naar zo’n 35 dames in vier stemgroepen. Wat niet is veranderd, is de kern: zingen, gezelligheid en hard werken aan mooie optredens.

Concert
Na een kleine ‘opwarmer’ tijdens ‘Proef Vught’ in april, wordt het jubileumconcert het eerste grote optreden van All4Fun na de magere coronajaren. Om het jubileum te vieren, is alles uit de kast getrokken. Er is druk geoefend op zang én beweging, zodat het optreden niet alleen goed klinkt, maar ook leuk is om naar te kijken. Het koor wordt deze avond begeleid door een swingend combo. Daarnaast zijn er nummers die alleen worden begeleid met piano en wordt zelfs a capella gezongen.

Gratis toegang
Mede door de opbrengst van de vrijmarkt op Koningsdag, waar het koor stond met twee kramen en een loterij kon houden dankzij sponsors, is het All4Fun weer gelukt de toegang tot het concert gratis te houden. Natuurlijk is een vrijwillige bijdrage altijd welkom! Bovendien kun je in de pauze een lekkere consumptie nuttigen, waarvan de opbrengst ook ten goede komt aan het koor.

Kijk ook bij

Hennepkwekerij met 300 planten in huis Vught

De politie heeft maandag na een melding een hennepkwekerij gevonden in een huis aan de …