Jong talent krijgt weer toegang tot Jazz in Duketown

Dit jaar slaan verschillende jongerenorganisaties de handen ineen voor het Jazzfestival dat van 18 mei tot 21 mei plaatsvindt in ’s-Hertogenbosch. Zij organiseren met z’n allen het jongerenpodium Jungle in Duketown. Een podium vol muziek, talent en theaterplezier.

Het evenementenbureau van het Koning Willem 1 College, Jongerenambassadeur Cultuur Peggy Loch en Bram van de Ven (van o.a. Cypher HQ) verzorgen dit jaar één jong talentpodium. Dat podium is Jungle in Duketown genoemd, juist omdat jong talent nog ongeremd is en experimenteert. Vrijdagavond is het PUURTHEATER, zaterdag ELECTRICMUSIC en de zondag gaan is het JazzyBijten. Een avond die zowel op als voor het podium jazz ademt.

Talent gezocht!
Het podium en de ambitie zijn er, nu de talenten nog. Iedereen moet de kans krijgen om op dit podium te staan. De vrijdag is de akoestische avond, een combinatie van theater, cabaret, muzikanten, sing- en songwriters, etc. De zaterdag gaat het er iets harder aan toe, daar mogen alle elektrische talenten staan. De zondag wordt onder het genot van jazzmuziek, brunchen. Daar mogen jazzbandjes en/of muzikanten optreden. Alle Bossche jonge talenten zijn uitgenodigd om zich op te geven via jungleinduketown@gmail.com. Maar ook iedereen die graag bij het JazzyBijten is, mag een mailtje sturen en een plek reserveren.

Kijk ook bij

Prinses Beatrix Spierfonds zoekt collectanten

Van 8 tot en met 14 september 2024 vindt de jaarlijkse collecte van het Prinses …