Jo en Annie van Run 50 jaar getrouwd

Op woensdag 30 oktober vieren Jo van Run en Annie Kapteijns hun 50-jarig huwelijk. Traditiegetrouw zal dit moment gevierd worden met familie en vrienden onder het genot van een hapje en een drankje.

Beiden zijn heel hun leven erg actief geweest, dit is misschien ook wel het geheim waardoor ze nu nog steeds in staat zijn om actief bezig te zijn. Jo is altijd een man geweest die veel vrijwilligerswerk heeft gedaan. Zo is hij vroeger muzikaal en bestuurlijk actief geweest bij Harmonie Kunst & Vriendschap, was trainer van de F-pupillen bij Zwaluw VFC en de laatste 15 jaar was hij actief als vrijwilliger bij de Stenen Hut op het terrein van Reinier van Arkel. Een aantal jaren geleden pakte hij het biljarten weer op en is hij het afgelopen jaar zelfs nog districtskampioen geworden. Annie heeft altijd voor het gezin gezorgd en heeft daarnaast gewerkt als hulp in de huishouding. In haar vrije tijd is ze graag creatief bezig en kan ze enorm genieten van puzzelen en muziek luisteren. Daarnaast genieten ze ervan om samen veel te fietsen en te wandelen.

Terugkijkend op de afgelopen 50 jaar zeggen de gouden echtelieden dat ze een goed en gezond leven hebben geleid met veel mooie momenten, samen met het gezin, familie en vrienden en dat ze trots zijn op hun twee zonen en hun drie kleinkinderen.

Kijk ook bij

Kom gratis luisteren naar een mooi verhaal

Voorleeslunch Dit jaar wordt de tiende editie van ‘De Nationale Voorleeslunch’ gehouden. Ter gelegenheid hiervan …