Foto: Floor Metiarij

Jimi Bellmartin wint The Voice Senior

Met ijzersterke vertolkingen van To Love Somebody en Stand by me heeft Jimi Bellmartin uit Vught vrijdagavond 14 september op overtuigende wijze het eerste seizoen van The Voice Senior gewonnen. Jimi: van harte!

Met ruim twee miljoen kijkers belandde het programma bovenaan de kijkcijferlijst van Stichting Kijkonderzoek. Op de tweede plaats in dit onderzoek eindigde RTL Late Night, waarin de vier overgebleven finalisten van The Voice Senior live de uitslag vernamen.

Bellmartin was al weken favoriet. Al bij de eerste noten van zijn blind audition  – James Browns It’s A Man’s Man’s Man’s World – draaiden alle coaches hun stoel direct om. Vervolgens werd de zanger getrakteerd op lovende commentaren van Angela Groothuizen, Ilse De Lange, Marco Borsato en het duo Gerard Joling en Gordon dat Jimi zou gaan coachen.

De winst is voor soul-kanon Jimi goed voor het het opnemen van een kort album, optreden in de Ziggo Dome én optreden tijdens een concert van Marco Borsato in Carré. Voor álle finalisten staat een concert in het AFAS Circustheater in Scheveningen op het programma. De kaartverkoop voor dit concert op 1 oktober is inmiddels van start gegaan.

Kijk ook bij

Kofferbakverkoop bij D’n Hop Boxtel

D’n Hop houdt op zondag 7 mei van 10.00-15.00 uur de eerste editie van de …