Jiangsu Friendship Award voor Vughtenaar Eelko Brinkhoff

Eelko Brinkhoff, manager BOM Foreign Investments & BOM International Trade, heeft in Nanjing de Jiangsu Friendship Award in ontvangst genomen. ‘Mister Brabant’ kreeg de onderscheiding voor zijn bijdrage aan de uitstekende relatie tussen de provincie Noord-Brabant en de provincie Jiangsu.

Sinds 2004 reisde hij zo’n 30 keer heen en weer. De eerste jaren vooral om Chinese bedrijven warm te maken voor Brabant. Inmiddels ook om Brabantse ondernemers kennis te laten maken met een van de belangrijkste economische regio’s van China. Brinkhoff: “Jiangsu is een echte hightech regio die goed aansluit bij de ambities van het Brabantse bedrijfsleven. Maar zonder een goede relatie met de overheid krijg je er geen voet aan de grond. Mijn grootste verdienste? Ik zorg ervoor dat het speelveld waarop zaken worden gedaan er goed bij ligt. En ik ben voortdurend op zoek naar kansen voor nieuwe bedrijvigheid. Het is een grote eer dat dit door het gouvernement van Jiangzu wordt gewaardeerd met de Friendship Award. Maar uiteindelijk draait het toch om de ondernemers. Zij maken het spel!”

Kijk ook bij

Cursus Sterrenkunde in Den Bosch

Galaxis, de afdeling ‘s-Hertogenbosch van de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Weer- en Sterrenkunde (KNVWS), verzorgt …