Jeugdtonpraoten 2021

Jeugdtonpraoten in Kneutergat

Vrijdagavond 18 november wordt in Kneutergat het Jeugdtonpraoten gehouden. Dit jaar mogen de organisatoren een aantal nieuwe deelnemers verwelkomen, daar zijn ze natuurlijk ontzettend blij mee.

Ronnie van den Hurk: “Guus, een nieuwe tonpraoter, gaan we in de ton verwelkomen. De Buddies en Roos zijn al druk aan het oefenen aan hun sketch, ze hebben er allemaal veel zin in! In het totaal zullen er zeven optredens zijn op deze avond. Waar we ook trots op zijn, is de doorstroming van enkele deelnemers van de afgelopen jaren vanuit het tonpraoten voor de jeugd naar het volwassen tonpraoten. Zo lukt het ons in Kneutergat nog steeds om met deelnemers uit ons eigen dorp te werken.”

Presentator JJ is weer van de partij; hij presenteert voor het tweede jaar het jeugdtonpraoten. Aan het begin van de avond zullen de nieuwe Jeugdprins(es), Adjudant, Nar en Jeugdraad geïnstalleerd worden. Ook zullen de Dansmariekes optreden, de aanwas groeit gestaag door, ze zijn inmiddels met z’n zestienen! Kortom, het belooft een grandioos mooie avond te worden in De Oude Herberg van Cromvoirt. Aanvang klokslag 19.00 uur, vrijdagavond 18 november. Jong en oud is welkom, zorg dat je erbij bent!

Kijk ook bij

Lucas Duynisveld wint nationale eindronde International Junior Science Olympiad

Gymnasium Beekvliet is als school zeer actief op olympiades en dit jaar ook heel succesvol. …