Home / Algemeen / Jeugdcircus Il Grigio
Patisserie De Rouw

Jeugdcircus Il Grigio

Tot en met zondag 28 juli kunnen jong en oud in Haaren samen genieten van de voorstelling ‘Shine’ van jeugdcircus Il Grigio. Er is dagelijks een optreden om 14.00 uur, dat duurt inclusief pauze van ± 20 minuten maximaal 2½ uur. Er zijn extra voorstellingen op dinsdag 23 juli om 10.00 uur en op donderdag 25 juli om 19.00 uur.

De artiesten, in de leeftijd van 5 tot en met 18 jaar, worden opgeleid en begeleid door oud-artiesten die in hun jonge jaren ook in de Haarense piste hun kunsten vertoonden. Het draagt bij aan de goede sfeer en bijzondere band tussen artiesten en begeleiders. Meer dan 100 vrijwilligers in diverse werkgroepen zorgen ervoor dat er ook dit jaar een mooie show wordt gepresenteerd waarbij veel aandacht is besteed aan eigentijdse kleding, professioneel licht & geluid en een prachtig ingerichte circusaccommodatie. Artiesten en vrijwilligers maken dat er een show van formaat staat. De grootste waardering is het daverende applaus van de vaak uitverkochte zaal met 900 bezoekers!

Bijzonder circus
In Nederland is de formule van Il Grigio uniek. Er wordt geen subsidie aangevraagd en voor de artiesten zijn er geen kosten aan verbonden. Il Grigio draait geheel op de vrijwillige medewerking van vele enthousiaste mensen. Daardoor zijn zowel de toegangsprijs als de prijzen van drankjes en versnaperingen laag. Vanaf oktober werken de artiesten samen met hun trainers aan hun acts. Il Grigio is een van de oudste jeugdcircussen van Nederland en wil kinderen uit het dorp Haaren een bijzondere en zinvolle tijdsbesteding geven. De oprichter koos voor een circus, omdat in die wonderlijke wereld de jongens en meisjes elk hun eigen talent konden ontdekken én presenteren. Bezoekers zijn dan ook enthousiast over de jaarlijkse nieuwe show. Voor meer informatie of reservering: www.ilgrigio.nl of de Facebookpagina.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

Een nieuwe lente – een nieuwe Basiscursus Groen!

De Natuurgroep Gestel gaat in het voorjaar weer een basiscursus Groen verzorgen. Met deze cursus …