Jeugd en-Jongerencentrum Elzenburg vanaf 1 juni weer open!

Yes! Jeugd- en Jongerencentrum Elzenburg mag deels weer open. Want wat was het stil de afgelopen tijd. En wat heeft team Elzenburg iedereen gemist.

Er mag weer gebruikgemaakt worden van de grote zaal en foyer. Dit is zeer verantwoord met 1,5 meter afstand, omdat deze zalen 215 m2 en 126 m2 zijn en ook samengevoegd kunnen worden. In Elzenburg mogen niet meer dan 30 personen tegelijk binnen zijn. Daarnaast geldt ook bij Elzenburg een speciaal coronaprotocol. Dus alle maatregelen rondom Covid-19 worden in acht genomen.

De horeca blijft gesloten
De horeca en jeugdhonk D’n Elze zullen nog even gesloten blijven tot nader bericht; dit betekent dat feestjes en grotere activiteiten voor de jeugd nog niet mogelijk zijn. Zodra dit weer wél mag, staat er genoeg leuks op de planning! Ben je nog op zoek naar een fijne grote ruimte voor bijvoorbeeld een vergadering of samenkomst voor je bedrijf of stichting, ook al heeft het niets met jongeren te maken? Geen probleem, in deze tijd denkt team Elzenburg graag met iedereen mee. Neem dan contact op met locatiemanager Charlotte Schoppema via manager@elzenburg.com, zij is aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag.

Kijk ook bij

Expositie Joris van Spaendonck bij Van Loon Galleries

Van Loon Galleries organiseert een expositie met schilderijen van Joris van Spaendonck. De expositie is …