JCV combineert open dag met thuiswedstrijd jeugdteam

Na het succes van de open dag op 31 oktober van vorig jaar, zet JCV zijn deuren op zondag 6 november opnieuw open voor een open dag. Daarmee biedt de Vughtse tafeltennisclub iedereen de mogelijkheid om kennis te maken met de sport die momenteel in Nederland aan een lichte opmars bezig is.

Tussen 9.00 en 13.00 uur is de trainings- en wedstrijdzaal van JCV aan de Van de Pollstraat 3A beschikbaar voor belangstellenden van alle leeftijden. Diverse leden, bestuursleden en trainers zijn zondag aanwezig om uitleg te geven, demonstraties te verzorgen en vragen over tafeltennis en JCV te beantwoorden. Voor degenen die nog niet beschikken over een eigen batje, heeft JCV materiaal beschikbaar om de eerste stapjes te zetten. Om beschadiging van de speelvloer zo veel mogelijk te voorkomen, wordt belangstellenden gevraagd om eigen sportschoenen mee te nemen.

JCV combineert de open dag op zondag 6 november met de laatste van twee thuiswedstrijden die het eerste jeugdteam van JCV die ochtend speelt. Dat kan een bijzondere wedstrijd worden. JCV 1 is namelijk de onaantastbare koploper in de tweede klasse van de DUO-competitie en zondag kan het kampioenschap worden veiliggesteld. Dat is speciaal, aangezien JCV na vier jaar pas dit seizoen weer een team in de competitie op de been wist te brengen.

Het in competitieverband debuterende team bestaat uit Ole en Lars Brochard, Jurre Stegehuis en Jort de Visser. In overleg met dit kwartet en hun ouders bepaalt trainer en teamleider Peter Vullings met welke twee spelers JCV Jeugd 1 zondag op jacht gaat naar het kampioenschap. In de afgelopen twee maanden waren de vier jeugdspelers ongenaakbaar. Ongeacht de teamsamenstelling werden alle wedstrijden overtuigend gewonnen. Vier van de vijf eerdere ontmoetingen leverden zelfs de maximale 5-0 zege op, de andere wedstrijd werd met 4-1 gewonnen.

Kijk ook bij

Inspiratiefestival Het Verhaal van Franciscus

Ingezonden mededeling Op zondag 22 oktober houden de Franciscaanse Beweging en Stadsklooster San Damiano een …