Benjamin Herman Trio (foto Robert Arts)

Jazz in Duketown introduceert Jazz in Duketown TV

Jeroen van Vliet en Mete Erker (foto Arnold Bertens)

Jazzliefhebbers konden afgelopen weekend toch genieten van de mooiste jazz. Naast fysieke optredens bij Golden Tulip Hotel Central, de Azijnfabriek en een prachtige jazz-mis, was er ook online veel te beleven. Op de eerste dag waarop bezoekers weer mochten genieten van livemuziek, werd de Azijnfabriek omgetoverd tot een mini-festival. Dertig bezoekers konden genieten van de jazztonen van Mete Erker en Jeroen van Vliet en Benjamin Herman. Daarnaast bekeken bijna 35.000 mensen oude en nieuwe livestreams en de mooiste foto’s.

Fans van Jazz in Duketown hoeven geen jaar te wachten, want Jazz in Duketown introduceert binnenkort Jazz in Duketown TV. Met de beste muziek uit eerdere edities, speciale optredens van artiesten en veel weetjes over jazzmuziek. Het idee ontstond na het annuleren van het festival in 2020. Voorzitter Gaby Westelaken: “We wilden al langer meer doen met de mooie beelden die we de afgelopen jaren hebben gemaakt. Daarnaast vinden we het leuk om onze kennis over jazz te delen. We hopen dat onze bezoekers en volgers zo het hele jaar kunnen genieten van de bekende Jazz in Duketown vibes.”

De eerste aflevering wordt deze zomer online gezet op www.jazzinduketown.tv. Het exacte moment wordt bekendgemaakt op de socialmediakanalen van Jazz in Duketown.

Kijk ook bij

Nieuwe beweegtuin Huize Elisabeth gerealiseerd

De binnentuin van Huize Elisabeth is sinds kort een beweegtuin rijker. De complete beweegtuin bestaat …