Home / Algemeen / Jantje Beton-collecte 2019
Patisserie De Rouw

Jantje Beton-collecte 2019

Van 25 februari t/m 9 maart gaan de leden en vrijwilligers van de scoutinggroepen Jeep Vught-Zuid, Prins Willem van Oranje en Vught-Noord, in Vught en Cromvoirt op pad voor de jaarlijkse Jantje Beton-collecte. Deze landelijke collecte kent een unieke formule: 50% van de opbrengst mogen de deelnemende jeugdclubs zelf besteden. De andere helft gaat naar Jantje Beton en wordt ingezet voor ondersteuning aan allerlei projecten voor jeugd en jongeren op het gebied van leef- en speelruimte, verspreid over het hele land.

Vorig jaar heeft de collecte in Vught/Cromvoirt 2.825,63 euro opgehaald. Ook dit jaar hopen de collectanten namens het plaatselijke jeugdwerk weer een beroep op u te mogen doen. Bij voorbaat hartelijk dank namens ‘Jantje Beton’.

Namens Collecteteam Jantje Beton 2019 Vught/Cromvoirt en deelnemende organisaties (Scouting Jeep Vught-Zuid, Scoutinggroep Prins Willem van Oranje, Scouting Vught-Noord).

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

BHIC geeft podium aan oud-internaatleerlingen en hun kostschool in Brabant

Kwajongensstreken, baldadigheid en ondeugd waren evengoed onderdeel van het dagelijkse leven op katholieke internaten als …