Jaarlijkse collecteweek Hartstichting

Ruim 80 collectanten gaan in de week van 9 t/m 15 april langs de deuren in Vught en Cromvoirt om geld op te halen voor de Hartstichting. Met de giften werkt de Hartstichting aan concrete oplossingen om de hartgezondheid in Nederland te verbeteren.

Als we niets doen, groeit het aantal hart- en vaatpatiënten namelijk binnen 8 jaar met bijna een miljoen. Naast doneren in de collectebus bij de collectant aan de deur is het mogelijk om een gift te doen op hartstichting.nl.

Collectanten zijn welkom
Hartstichting Vught kan nog hulp gebruiken en zoekt collectanten die in de genoemde week twee uurtjes met een collectebus door de wijk kunnen lopen. Dat geeft je een goed gevoel en je draagt bij aan een hartgezonder Nederland. Lijkt je dit wat? Neem dan contact op met Sacha van der Voorn, hartstichtingvught@gmail.com.

Online collecteren
Voor mensen die geen collectant zijn maar toch iets meer willen doen, is het heel eenvoudig om online te collecteren bij vrienden en familie. Vanuit huis, op de mobiele telefoon, kan iedereen een persoonlijke pagina aanmaken. Hiermee kun je heel gemakkelijk en veilig met één druk op de knop collecteren. Lees meer over de doelen en oplossingen op hartstichting.nl/dit-doet-de-hartstichting.

Kijk ook bij

Open Inloop PvdA-GroenLinks

Komende weken spreekt de Vughtse gemeenteraad o.a. over de vaststelling van beleidsnotitie Vrijkomende Agrarische Bebouwing …