Voorlezers Pleun, Finn, Ivo (in voorleesstoel) en Jay en de jury, bestaande uit Renny Romanek bibliotheek Vught, Dian Langenhuijzen Plaza Cultura en Ingeborg van de Broek ook namens de bibliotheek

Ivo Etman wint voorleeswedstrijd Vught

Afgelopen vrijdag werd de voorleeswedstrijd voor de gemeente Vught gehouden in o.b.s. De Piramide. In totaal waren er 4 voorlezers. Iedere voorlezer mocht 5 minuten uit zijn favoriete boek voorlezen.

Dat deden ze alle vier met veel enthousiasme, maar toch kan er maar één winnaar zijn en dat is Ivo Etman van o.j.b.s. De Lichtstraat. Hij las voor uit het boek ‘De Heksen’ van Roald Dahl. Dit deed hij heel erg goed; hij gebruikte geen vreemde stemmetjes, maar verhief wel zijn stem als het nodig was. Zo was het heel duidelijk of de hoofdpersoon aan het woord was of oma die alles weet over heksen. Op zaterdag 16 maart is de halve finale voor de regio Noord-Brabant in Goirle, daar gaat Ivo zijn kansen verdedigen. Ivo treedt in de voetsporen van zijn broer, die een paar jaar geleden ook voorleeskampioen werd in Vught. Het voorlezen zit dus echt in het bloed bij deze familie.

Kijk ook bij

Concert in Sint-Catharinakerk op 13 juli

Het ’s-Hertogenbosch Vocaal Ensemble (HVE) geeft op woensdag 13 juli om 21.00 uur een concert …