IVN-opleiding tot vrijwilliger bij Het Bewaarde Land Boxtel

Drie heerlijke speelse, spannende, maar vooral erg leerzame dagen in Het Bewaarde Land. Dat hebben veel kinderen uit Brabant al beleefd in groep 4, 5 of 6. Met de hele klas op avontuur in Het Bewaarde Land waarbij je al je zintuigen gebruikt, beestjes zoekt en in bomen klimt. Een onvergetelijke ervaring voor de kinderen. Ook komend schooljaar (2021-2022) wil Het Bewaarde Land weer veel klassen uit omgeving Boxtel ontvangen. Dat lukt alleen als er genoeg vrijwilligers zijn om de kinderen te begeleiden tijdens dit avontuur.

Heb jij ervaring in het begeleiden van kinderen en wil je jouw liefde voor de natuur met ze delen? Dan ben je van harte welkom als vrijwilliger. Het Bewaarde Land is
een natuurbelevingsproject van IVN. Als vrijwillige ‘Wachter van Het Bewaarde Land’ maak je kinderen op speelse wijze vertrouwd met de natuur. In bomen klimmen, hutten bouwen, kruiden en bessen eten, allerlei planten en dieren leren kennen, de kringloop onderzoeken, sluipspelletjes doen en nog veel meer. De opleiding tot vrijwillige ‘Wachter’ bestaat uit twee dagdelen (verdeeld over twee dagen) gevolgd door een stage, en start op woensdag 29 september.

Nieuwsgierig geworden?
Kijk op de website van Het Bewaarde Land (www.hetbewaardeland.nl) en neem deel aan de opleiding. Voor informatie over Het Bewaarde Land Boxtel mail naar hbl-boxtel@ivn.nl.

Kijk ook bij

Vught zet nieuwe stappen in ontwikkelingen rondom de PI

Het tracé van de nieuwe tijdelijke ontsluitingsweg bij de Penitentiaire Inrichting (PI) Vught is bekend. …