Is uw reanimatiecertificaat verlopen?

Stichting HartVeilig Vught doet een dringende oproep aan iedereen die in het verleden een certificaat heeft behaald voor reanimatie en het gebruik van een AED (Automatische Externe Defibrillator). Als uw certificaat bijna of helemaal verlopen is, wordt u verzocht om bij de daarvoor aangestelde instanties (zie www.stichtinghartveiligvught.nl) uw vaardigheden bij te werken en uw certificering te vernieuwen. Als u zich dan vervolgens aanmeldt bij HartslagNu, zijn we weer een stap dichter bij een hartveilig Vught.

Jeff Franz: “Het is van vitaal belang dat we als Vughtse gemeenschap goed voorbereid zijn om te reageren op noodsituaties, met name die waarbij reanimatie en het gebruik van een AED cruciaal kunnen zijn om levens te redden. Daarom moedigt HartVeilig Vught iedereen aan om hun certificaten up-to-date te houden. Samen kunnen we een verschil maken en levens redden in noodsituaties. Neem alstublieft contact op voor meer informatie over het vernieuwen van uw certificaten of het opgeleid worden tot trainer voor reanimatiecursussen.”

Trainer worden
De stichting is op zoek naar geïnteresseerden die een opleiding willen volgen om trainer te worden voor reanimatiecursussen, inclusief het gebruik van een AED. Als u gepassioneerd bent om anderen te leren hoe ze levens kunnen redden, dan kunt u zich aanmelden voor deze opleiding. www.stichtinghartveiligvught.nl, info@stichtinghartveiligvught.nl.

Kijk ook bij

Geef jouw sportkleding een tweede kans

Na de zomervakantie wordt voor de 6e keer de Sportkleding Weggeefbeurs gehouden. Vanaf april is …