Foto Pixabay

Inzameltijden rommelmarktspullen Jeep

UITGESTELD TOT NADER BERICHT!
Zondag 5 april houdt de Jeep voor de 51e keer haar jaarlijkse Grote Rommelmarkt. Hebt u artikelen die u wilt afstaan voor deze markt, zoals boeken, kleding, schoenen, tassen, speelgoed, lampen, elektra, huishoudelijke artikelen, serviesgoed, pannen, gereedschap, fietsen, platen, potten, vazen, schilderijen, lijsten, curiosa enz., belt u dan naar de Jeep rommelmarktlijn: 06-26597016.

Op vrijdagavond 3 april worden de spullen dan bij u opgehaald. Ook kunt u op zaterdag 7, 14, 21 en 28 maart en 4 april van 13.00 tot 16.00 uur rommelmarktspullen afgeven bij de clubgebouwen van Scouting Jeep Vught-Zuid aan de Bergenshuizenseweg 4. Met uitzondering van witgoed (koelkasten e.d.), ski’s en skischoenen, computers, elektronische orgels, tv’s, naai- en typemachines en zonnehemels, is alles welkom wat nog heel is en als tweedehands verkocht kan worden. Meubels worden niet opgehaald. Wel kunnen deze, mits nog goed verkoopbaar, op een van bovenstaande inzamelmiddagen gebracht worden. (Géén bankstellen, grote fauteuils, ‘bouwpakket’-kasten, bedden, ledikanten, en matrassen.)

De markt wordt gehouden op het eigen terrein van de Jeep (vlakbij Sportpark Bergenshuizen) en duurt van 11.00 tot 16.00 uur.De opbrengst is bestemd voor het jeugdwerk van de Jeep te Vught.

Meer informatie over de Jeep en de markt: www.jeep-vught.nl.

Kijk ook bij

Kerstconcerten Kerstkoor Boxtel

De Vereniging Kerstkoor Boxtel zal dit jaar twee kerstconcerten verzorgen. U bent van harte welkom …