Inzameldata Speelgoedbank Vught

De Speelgoedbank Vught is blij te kunnen vertellen dat binnenkort weer speelgoed kan worden ingezameld. Dat kan op vrijdag 2 juni van 15.00 tot 17.00 uur en zaterdag 3 juni van 10.00 tot 12.00 uur op het adres Moleneindstraat 1 in Vught. Een afspraak maken is niet nodig.

In juni maak je de Speelgoedbank extra blij met buitenspeelgoed zoals steps, driewielers, voetbalgoaltjes, etc. Bedenk dat kinderen echt blij worden van hedendaags speelgoed dat er nog aantrekkelijk uitziet (o.a. niet verkleurd) en schoon, heel en compleet is. De speelgoedbank heeft – gezien de hoeveelheid speelgoed die wordt aangeboden – de luxe om selectief te zijn. De speelgoedbank krijgt regelmatig speelgoed dat kapot of versleten is. Dit wordt naar de Milieustraat gebracht en dat kost geld. Geld dat liever wordt gebruikt voor andere doeleinden. Daarom controleren vrijwilligers het speelgoed dat wordt gebracht. Als het speelgoed niet voldoet, zal het worden afgewezen en wordt het mee teruggegeven. De speelgoedbank stelt het dan ook zeer op prijs als u het speelgoed zelf goed controleert voordat u het brengt. Let op! Speelgoed brengen kan ongeveer één keer per kwartaal op vaste momenten. Het is niet mogelijk om op andere momenten speelgoed te brengen.
www.speelgoedbankvught.nl

Kijk ook bij

Open Inloop PvdA-GroenLinks

Komende weken spreekt de Vughtse gemeenteraad o.a. over de vaststelling van beleidsnotitie Vrijkomende Agrarische Bebouwing …