Inzamelactie oud metaal Harmonie Wilhelmina

Zaterdag 21 oktober wordt de vijfde grote inzamelactie van oud metaal door Harmonie Wilhelmina, in Den Dungen en Maaskantje gehouden. Vrijwilligers komen de spullen die dag zelf bij u ophalen. De organisatoren zouden het fijn vinden als u van te voren via de mail of telefonisch de spullen aanmeldt, zodat u zeker niet vergeten wordt. Dat kan via oudijzer@wilhelminadendungen.nl of via 06-49378447.

Frank Beck, voorzitter van de harmonie: “Twee keer per jaar houdt Wilhelmina een grote inzamelactie waarbij we in één dag door het hele dorp rijden en alle oude metalen ophalen. De eerste vier inzamelacties waren een groot succes, vandaar dat we weer langskomen. Maar ook ná de grote inzamelactie kan iedereen  gewoon oude metalen blijven aanbieden en komen we die graag ophalen! Daar maken we dan een aparte afspraak voor.” Ook dan kunt u het bovengenoemde mailadres en telefoonnummer gebruiken. Voor het inzamelen heeft Harmonie Wilhelmina een vergunning van de gemeente Sint-Michielsgestel gekregen. Mede vanwege de voorwaarden in deze vergunning kunnen de vrijwilligers geen koelkasten, diepvriezers of televisies meenemen.

100 jaar
In 2018 bestaat Harmonie Wilhelmina 100 jaar. De opbrengst van de oud-ijzer-actie wordt gebruikt om deze mijlpaal groots te vieren op 27, 28 en 29 april. Voor iedere leeftijdscategorie wordt een evenement georganiseerd. Bijvoorbeeld op vrijdagavond voor scholieren van het voortgezet onderwijs, op zaterdagavond een promconcert onder de noemer ‘Vrienden van Wilhelmina Live’.

Kijk ook bij

Martien en Jet van Broekhoven 65 jaar getrouwd

Martien (87) en Jet (86) van Broekhoven zijn op 20 juli 65 jaar getrouwd. Zij …