Intieme Matthäus Passion in Vught

Op zondag 25 maart voert Projectkoor Brabant onder bezielende leiding van dirigent Lex Wiersma voor het vierde jaar op rij de Matthäus Passion van J.S. Bach uit in de Lambertuskerk in Vught.

Er wordt een zeer intieme uitvoering neergezet, sober maar hoog dramatisch. Mede door een kleine bezetting van koor en orkest en geheel in de sfeer van de Lambertuskerk: een optimale beleving! Als solisten zullen Kathelijn van Dongen (sopraan), Lori Raine (alt), Sebastian Brouwer (Evangelist), Erik Bomers (tenor), Karel Barten (Christus) en Jan Willem van der Hagen (bas) acte de présence geven. De muzikale begeleiding is in handen van instrumentalisten van het Zuid-Nederlands Begeleidingsorkest. Kaarten voor deze unieke uitvoering van de Matthäus Passion kosten 30 euro, inclusief programmaboekje en pauzedrankje en -hapje. De uitvoering begint om 14.00 uur, de kerk gaat open om 13.30 uur.

Te zwaar?
Matthäus Passion te zwaar? Meer weten over wat Bach bedoelde? Kinderen laten kennismaken met Bach? Op zaterdag 24 maart om 14.00 uur verzorgt Projectkoor Brabant een Matthäus Passion Light, een openbare generale repetitie met solisten en orkest, waarbij de dirigent tussendoor een nadere toelichting op de stukken geeft. Een mooie gelegenheid om nader kennis te maken met Bachs meesterwerk! Kaarten voor deze middag kosten 15 euro, kinderen tot en met 18 jaar gratis.

Kaarten
Kaartverkoop via de webwinkel van Projectkoor Brabant (www.mijnwebwinkel.nl/winkel/projectkoor-brabant) en indien nog beschikbaar voor aanvang in de kerk. Voor meer informatie www.projectkoorbrabant.nl.

Kijk ook bij

Martien en Jet van Broekhoven 65 jaar getrouwd

Martien (87) en Jet (86) van Broekhoven zijn op 20 juli 65 jaar getrouwd. Zij …