Internationale Vrouwendag, ook voor mannen

Weet u wie Judith Leyster, Alexandrine Tinne en Corry Tenderloo waren? Luister mee naar een bloemlezing over verschillende vrouwen die in meer of mindere mate de geschiedenis hebben bepaald. Mannen, jullie zijn meer dan welkom op Internationale Vrouwendag. Sterker nog, jullie zijn onmisbaar! Dinsdag 8 maart 19.30-21.30 uur in de grote zaal van Elzenburg, Lidwinastraat 12C in Vught, inloop vanaf 19.00 uur.

Het belooft een leuke, inhoudelijke avond te worden met de lezing ‘Waar zijn de vrouwen gebleven?’ van Job Frankenhuis. Hij neemt de aanwezigen op meeslepende wijze mee de geschiedenis in en belicht vrouwen die tot op heden geen bekendheid hebben verworven, waardoor de vrouw in een totaal ander daglicht komt te staan. De tweede, interactieve, helft van de avond wordt verzorgd door de Soroptimisten. Deze club zet zich in om de rechten, de positie én het leven van meisjes en vrouwen wereldwijd te verbeteren. Na afsluiting is er nog ruimte voor een drankje.

Kaarten
De Soroptimisten Vught en Huis73 organiseren deze avond samen in het kader van Internationale Vrouwendag. Koop uw kaarten via de website van Huis73 bit.ly/vrouwendagvught. Toegang: leden bieb 5 euro, niet-leden 7,50 euro. Mocht het voor u niet mogelijk zijn online een ticket te kopen, maar wilt u er toch graag bij zijn? Mail dan naar vught@huis73.nl t.a.v. Internationale Vrouwendag.

Kijk ook bij

Vught zet nieuwe stappen in ontwikkelingen rondom de PI

Het tracé van de nieuwe tijdelijke ontsluitingsweg bij de Penitentiaire Inrichting (PI) Vught is bekend. …