Internationale Quipdag Sint-Michielsgestel 15 juni

Zaterdag 15 juni staat de internationale Quipdag op de agenda. Op deze dag quilten over de hele wereld groepjes mensen in het openbaar met elkaar (Quilt in Public). Dit jaar doen ‘quilters’ uit Sint-Michielsgestel daar op het terras van Brasserie Thuys voor de vijfde keer aan mee, van 10.00 tot 14.00 uur.

Een aantal dames van Quilt Club Gestel zal op het terras aan hun quilts werken en enkele quilts tentoonstellen. Iedereen is welkom om te komen kijken. Bezoekers kunnen ook zelf een klein werkstukje maken of zelf een werkstuk meenemen om eraan verder te werken. Bij slecht wordt binnen gewerkt. De vijfde deelname wordt gevierd door de ingebruikname van het vaandel, dat gezamenlijk is gemaakt. Er zullen ook twee vertegenwoordigsters van het landelijke Quiltersgilde aanwezig zijn. Contact met Quilt Club Gestel kan via de website: www.geriesquiltwalhalla.nl of Gerie Lammers-Vriens: gerielammers@gmail.com.

Kijk ook bij

Tennisvereniging Wolfsbosch bij NOVO3

Tennisvereniging Wolfsbosch in Vught werd onlangs slachtoffer van een omvangrijke fraude met verenigingsgeld. Voorzitter Enrico …