Internationale kattenshow in Autotron

Op zoek naar een leuk uitstapje voor het hele gezin? Altijd al eens willen zien hoe een siamees eruitziet? Of die schattige bolletjes van Brits kortharen? Nou, dan is er goed nieuws! Het is organisator Mundikat gelukt om honderden katten van klein tot groot bij elkaar te krijgen. Het neusje van de zalm in de kattenwereld komt op 3 en 4 februari samen in Rosmalen.

Bezoek is van harte welkom van 09.30 tot 16.30 uur. Een toegangskaartje is € 5, en € 2,50 voor 65+ en voor kinderen tot 12 jaar. Naast het bewonderen van de prachtige rassen en het bijwonen van de boeiende keuringen, biedt de show ook veel shopplezier. De standhouders heten iedereen welkom. Voeding, speeltjes, mandjes, dekentjes, te veel om op te noemen. Als het ook maar iets met de kat te maken heeft, kan je bij een van de standhouders terecht voor deskundig advies.

Wil je iets meer weten over een bepaald ras? Hoe zijn de rassen tot stand gekomen? Hoe ontstaan de diverse kleuren? Voor al deze vragen kunnen bezoekers terecht bij de infostand van Mundikat.

Honderden ervaren fokkers, tientallen standhouders … Het is er allemaal! Autotron, Graafsebaan 133, 5248 NL Rosmalen.

Kijk ook bij

Martien en Jet van Broekhoven 65 jaar getrouwd

Martien (87) en Jet (86) van Broekhoven zijn op 20 juli 65 jaar getrouwd. Zij …