Installatiebedrijf Lommers en Gasservice Brabant naar Den Bosch

Het Vughtse installatiebedrijf Lommers en Gasservice Brabant zijn verhuisd naar de Speldenmakerstraat 11 op bedrijventerrein De Herven in ’s-Hertogenbosch. Bedrijfsleider Frank Lommers: “We zijn uit ons jasje gegroeid aan de Kempenlandstraat in Vught en bedienen onze klanten in een straal van dertig kilometer rond ’s-Hertogenbosch, nu vanaf een locatie die logistiek grote voordelen en meer bewegingsruimte biedt.”

Twee bedrijven met één entree die elkaar naadloos aanvullen. Installatiebedrijf Lommers staat sinds 1930 garant voor snel en deskundig optreden bij calamiteiten aan de installatie en verdere loodgieterszaken. Alle denkbare werkzaamheden in en rond woningen op het gebied van waterzaken, cv-installaties, ventilatie, riolering en daken worden door de medewerkers verzorgd. Installatiebedrijf Lommers is op de zakelijke markt actief op het gebied van renovatie van woningen en bedrijfsgebouwen. Deze afdeling verzorgt onderhoudswerkzaamheden, aanpassingen en uitbreidingen in opdracht van aannemers en woningstichtingen.

Gasservice Brabant
Gasservice Brabant is bijna een kwart eeuw specialist op het gebied van verwarmings- en warmwaterapparatuur. Frank Lommers: “Onze monteurs plaatsen complete cv-installaties en voeren service- en onderhoudswerkzaamheden en reparaties uit. Voor spoedeisende hulp bij storingen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. Storingen – voor 19.00 uur gemeld – lossen wij dezelfde dag nog op. Wij hebben alle onderdelen voor cv-ketels op voorraad en werken met vaste prijzen. Voor werkzaamheden die iets langer kunnen wachten, biedt onze online planner uitkomst.”

Gasservice Brabant biedt klanten de mogelijkheid een onderhoudscontract af te sluiten. “Met een onderhoudscontract wordt de kans op storingen, onveilige situaties en een koude douche verkleind. Een cv-ketel dient regelmatig te worden gecontroleerd. Onze aandachtspunten: veiligheid, uitstoot, rendement, lekkage, goede werking en juiste afstelling. Klanten kunnen een onderhoudscontract afsluiten voor de cv-installatie, al dan niet gecombineerd met het onderhoud van keuken- of badgeiser of gasboiler. Zo gaan onze klanten altijd met een gerust, veilig en vertrouwd gevoel de winter in.”

Meer informatie: www.lommersinstallaties.nl (073-6579143) en www.gasservice-brabant.nl (073-6561971).

Kijk ook bij

Prinses Beatrix Spierfonds zoekt collectanten

Van 8 tot en met 14 september 2024 vindt de jaarlijkse collecte van het Prinses …