Franciscus van Assisi

Inspiratiemiddag Franciscaanse Beweging

Op zondagmiddag 20 september – aanvang 13.30 uur – wordt de inspiratie- en workshopmiddag ‘Wat een verhaal’ gehouden in het Franciscushuis en stadsklooster San Damiano, Van der Does de Willeboissingel 11 en 12 in ’s-Hertogenbosch.

De Franciscaanse Beweging houdt elk jaar een grote landelijke inspiratiedag. Dit jaar staan verborgen en herkenbare verhalen die je bemoedigen en inspireren centraal. Bij sommige workshops op intellectueel niveau, bij andere op emotioneel of fysiek niveau. Aanmelden via: shop.franciscaansebeweging.nl. Entreeprijs € 12,50, jongeren en kinderen onder de 18 gratis.

Coronaproof
In verband met de COVID-19-maatregelen is er beperkt plaats tijdens de inspiratiedag. Voor wie de inspiratiedag graag wil meemaken maar daartoe niet in de gelegenheid is (bijvoorbeeld wegens verkoudheidsklachten of omdat u niet wilt reizen), wordt het eerste gedeelte van de inspiratiedag via internet uitgezonden. Hebt u hierin interesse? Mail dan naar info@franciscaansebeweging.nl. Dan wordt u op de hoogte gesteld over waar u de uitzending kunt vinden. Meer informatie over de activiteit is te vinden op www.franciscaansebeweging.nl.

Kijk ook bij

Expositie Joris van Spaendonck bij Van Loon Galleries

Van Loon Galleries organiseert een expositie met schilderijen van Joris van Spaendonck. De expositie is …