Inschrijvingen voor MOVE Sportzomer geopend

Deze zomer staat weer in het teken van sport en bewegen tijdens de MOVE Sportzomer. Het programma staat bol van verschillende sport- en beweegactiviteiten tijdens de grote vakantie, waaraan alle inwoners van Cromvoirt, Helvoirt en Vught gratis kunnen meedoen.

Deze zomer organiseert MOVE verschillende activiteiten. Er zijn activiteiten voor alle leeftijden en op ieders eigen niveau. Denk aan mountainbiken, peuter-kleuterfestival (i.s.m. Plaza Cultura), lasergamen, you-fo, discgolf en de gezonde combinatie. Onderstaand drie activiteiten uitgelicht.

Suppen
Suppen staat voor Stand Up Paddling. Staand op een surfplank gebruik je een lange peddel om je over het water voort te bewegen. Er wordt begonnen met een korte uitleg en wat oefeningen om het onder de knie te krijgen. Daarna kun je nog een tijdje zelf de IJzeren Man gaan verkennen.

Buiten bewegen
Het beweegplein op het Bisschop Zwijsenplein is ingericht met allerlei mogelijkheden om te sporten en bewegen. Tijdens deze activiteit kan ieder onder begeleiding op eigen niveau ervaren wat er allemaal mogelijk is op dit beweegplein.

Zomerfun
Tijdens de eerste twee weken vindt op de woensdagmiddag, allereerst in Helvoirt en de week erna in Vught, Zomerfun plaats. Je kunt je dan uitleven op verschillende springkussens en met verschillende waterspelen.

De inschrijvingen voor de MOVE Sportzomer gaan via www.vughtbeweegt.nl. Volg MOVE op social media (@movevught) en kijk op de website van Vught Beweegt voor het programma. Zorg dat je er op tijd bij bent, want vol is vol!

Kijk ook bij

Prinses Beatrix Spierfonds zoekt collectanten

Van 8 tot en met 14 september 2024 vindt de jaarlijkse collecte van het Prinses …