Inschrijving Zomerschool Vught start vandaag

Over enkele weken breekt weer een mooie periode aan: Liefst 7 weken lang kunnen 55-plussers uit de gemeente Vught dan deelnemen aan de Zomerschool. Dit fantastische evenement wordt georganiseerd door ABZ en Ouderen Samen. Op donderdag 1 juni gaat de inschrijving van start. “We hebben weer een mooi gevarieerd programma samengesteld”, verklaart Marie-Thérèse van Heijningen van ABZ. Karin Mooren van Ouderen Samen is het hier volledig mee eens: “Op veler verzoek kunnen we dit jaar zelfs 2 fantastische dagtochten aanbieden.”

Voor 55-plussers uit Vught, Cromvoirt en Helvoirt staat er een gevarieerd aanbod klaar. De 14e editie van de Zomerschool start op dinsdag 27 juni met een rondleiding bij Waterschap De Dommel. Later die week wordt de Zomerschool officieel geopend door burgemeester Roderick van de Mortel. Daarna volgen 7 weken lang allerlei leuke, interessante, creatieve en sportieve activiteiten. Zoals een lezing over leven in de natuur, het maken van een zomerse creatie van dahlia’s en grassen en een proeverij met uitleg bij bierbrouwerij De Schaapskooi. Ook kun je mee op ontdekkingstocht met een dakloze door de verscholen stad.

Sponsors
Sponsors maken het mogelijk om de bijdrage voor de activiteiten laag te houden. Dit jaar wordt de Zomerschool gesteund door Stichting tot steun voor de zorg aan ouderen Den Bosch, RCOAK, de Heijmstichting en Rabobank Clubkas.

Inschrijven vanaf 1 juni
De inschrijving is gestart. Je kunt je inschrijven via de website van ABZ. Mocht het niet lukken om digitaal in te schrijven, neem dan contact op met ABZ via 073-6572000. Tot de start van de Zomerschool kun je je voor maximaal 4 activiteiten inschrijven. Vanaf 1 juli staat de inschrijving weer open voor de plaatsen die op dat moment nog beschikbaar zijn.

Programmafolder
Vanaf 1 juni kunnen de programmafolders op de volgende locaties worden opgehaald: DePetrus, BSV, De Rode Rik 2.0, het gemeentekantoor en WZC Theresia of Huize Elisabeth. De digitale versie is te bekijken via de websites van ABZ en Ouderen Samen. Wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar info@abzvught.nl of bel tijdens kantooruren met 073-6572000.

Kijk ook bij

Politie waarschuwt voor nepagenten

De politie Oost-Brabant krijgt steeds meer meldingen van oplichters die zich voordoen als medewerkers van …