Inschrijving Zomerschool start op 23 mei

Over iets meer dan een maand breekt er weer een mooie periode aan. Liefst 7 weken lang kunnen 55-plussers uit de gemeente Vught deelnemen aan de Zomerschool. Dit fantastische evenement wordt georganiseerd door ABZ en Ouderen Samen. Op maandag 23 mei gaat de inschrijving van start.

“Wij zijn erg blij dat we dit jaar weer een programma zonder coronabeperkingen kunnen aanbieden”, verklaart Marijke Blanken van Ouderen Samen opgelucht. “Daar hebben we 2 jaar lang naar toegeleefd.”

Gevarieerd programma
Voor 55-plussers uit Vught, Cromvoirt en Helvoirt staat er een gevarieerd aanbod klaar. De 13e editie van de Zomerschool start op dinsdag 28 juni met een mini-cursus keramiek voor beginners. Daarna volgen er 7 weken lang allerlei leuke, interessante, creatieve en sportieve activiteiten. Zoals een workshop Mindfulness of een dagtocht naar de Biesbosch. Ook de vaartocht over de Dommel is, op veler verzoek, terug in het programma.

Sponsors
Sponsors maken het mogelijk om de bijdrage voor de activiteiten laag te houden. Dit jaar wordt de Zomerschool gesteund door Fonds Sluyterman van Loo, Stichting tot steun voor de zorg aan ouderen Den Bosch, de Heijmstichting, Rabobank Clubkas en RCOAK.

Inschrijven
De inschrijving start op maandag 23 mei. Je kunt je inschrijven door het formulier bij de programmafolder in te vullen. Of je kunt je digitaal aanmelden via de website van ABZ. Tot de start van de Zomerschool kun je je voor maximaal 4 activiteiten inschrijven. Vanaf 1 juli staat de inschrijving weer open voor de plaatsen die op dat moment nog beschikbaar zijn.

Programmafolder
Per 23 mei kunnen de programmafolders op de volgende locaties worden opgehaald: in Vught bij DePetrus, BSV, De Rode Rik 2.0, het gemeentekantoor, WZC Theresia en Huize Elisabeth. In Cromvoirt bij The Battle Axe en in Helvoirt bij HelvoirThuis. De digitale versie is per 23 mei ook te bekijken via de websites van ABZ en Ouderen Samen. Wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar info@abzvught.nl of bel tijdens kantooruren met 073-6572000.

Kijk ook bij

Open Inloop PvdA-GroenLinks

Komende weken spreekt de Vughtse gemeenteraad o.a. over de vaststelling van beleidsnotitie Vrijkomende Agrarische Bebouwing …