Inschrijving Zomerschool start op 20 mei met een gevarieerd programma

‘We zijn op weg naar een mooie zomer.’ Deze woorden zijn de organisatoren van de Zomerschool in Vught bijgebleven van de coronapersconferentie van vorige week dinsdag. Ook ABZ en Ouderen Samen zijn ervan overtuigd dat we een mooie zomer tegemoet gaan. Voor de 55-plussers uit Vught, Cromvoirt en Helvoirt staat er in ieder geval een leuk en gevarieerd programma van de Zomerschool klaar. Op 20 mei gaat de inschrijving van start.

De 12e editie van de Zomerschool start op maandag 21 juni met een midzomernachtlezing. Daarna volgen er 8 weken lang allerlei leuke, interessante, creatieve en sportieve activiteiten. Zoals tai-chi-oefeningen bij Kloosterhotel Zin en een fietstocht naar de kamelenboerderij. Ben je op zoek naar een creatieve workshop? Schrijf je dan in voor de cursus ‘buiten schilderen’, maar je kunt ook gewoon gaan genieten van mooie muziek of meedoen aan hersenkrakers.

Coronarichtlijnen
Bij alle activiteiten worden de coronarichtlijnen van het RIVM gevolgd. Zoals de 1,5 meter afstand en de op dat moment geldende groepsgrootte. Mocht er nog iets wijzigen in de richtlijnen, dan wordt het programma daarop aangepast.

Inschrijven vanaf 20 mei
De inschrijving start op donderdag 20 mei. Je kunt je inschrijven door het formulier bij de programmafolder in te vullen. Of je kunt je digitaal aanmelden via de website van ABZ (www.abzvught.nl) of Ouderen Samen (www.ouderensamen.nl). Tot de start van de Zomerschool kun je je voor maximaal 5 activiteiten inschrijven. Vanaf 21 juni staat de inschrijving weer open voor de plaatsen die op dat moment nog beschikbaar zijn. Dankzij subsidies van het Oranjefonds, Stichting tot steun voor ouderen Den Bosch, de Heijmstichting, Fonds Sluyterman van Loo en Rabobank Clubkas kunnen de tarieven voor deelname laag blijven.

Programmafolder
Omdat de gebruikelijke afhaalplaatsen nog niet geopend zijn, kunnen de programmafolders vanaf 20 mei op de volgende locaties worden opgehaald. In Vught bij Albert Heijn op het Marktveld, Supervlaai, het gemeentekantoor, Cafetaria Rouppe in de Rouppe van der Voortlaan en Brasserie Onder Ons. In Cromvoirt bij de COOP en in Helvoirt bij de COOP. Het volledige programma is vanaf 20 mei ook te bekijken via de websites van ABZ en Ouderen Samen. Wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar info@abzvught.nl of bel tijdens kantooruren met 073-6572000.

Kijk ook bij

Tennisvereniging Wolfsbosch bij NOVO3

Tennisvereniging Wolfsbosch in Vught werd onlangs slachtoffer van een omvangrijke fraude met verenigingsgeld. Voorzitter Enrico …