Inschrijving Vughts tennis- en padel-onderonsje geopend

De 23e editie van het Vughts Parken Toernooi zal plaatsvinden van 30 oktober tot en met 8 november. Het jaarlijkse onderonsje, voor alle leden van 17 jaar en ouder, van de Vughtse tennisverenigingen Wolfsbosch, Woburn, Health City en Bergenshuizen (en overige inwoners van Vught en Cromvoirt met een geldig KNLTB-lidmaatschap) zal dit keer gespeeld worden op het park van TV Bergenshuizen.

In diverse categorieën wordt gestreden om de eervolle titels van beste tennisser, tennisster of koppel van Vught. Er is voor elk wat wils met zowel enkel, dubbel als mix in de verschillende speelsterkten en leeftijdscategorieën:
17+    3/4/5/6/7/8    HE/DE/HD/DD/GD
45+    6/7                   HD/DD/GD

Padel
Ook wordt er dit keer gestreden om de titel van Vughts Padel Kampioen in de categorieën: Recreanten, Gevorderden en Wedstrijdspelers, gesplitst in de onderdelen HD/DD/GD.

Inschrijven
Inschrijving is mogelijk (sluiting op 18 oktober) voor maximaal twee onderdelen via mijnKNLTB.nl. Inschrijfgeld bedraagt 7 euro per onderdeel. Het uitgangspunt is dat de verschillende tennisonderdelen in afvalschema’s gespeeld worden, mits voldoende deelnemers in het onderdeel. Bij padel zal in poules worden gespeeld. Het belooft weer een mooie week te worden op TVB met spannende en sportieve wedstrijden en gezelligheid op en om de baan en in het clubhuis, uiteraard met de nodige richtlijnen rondom corona. Noteer deze data dus alvast in de agenda, ook om te komen kijken.

Kijk ook bij

Zwarte handel en zware straf: de precaire toestand in Kamp Vught

Voedsel achterhouden voor fuifjes van het personeel, sigaretten voor veel geld verkopen aan bewakers of …