Inschrijving voor wielertraining in Den Dungen geopend

Wieler Toer Trimclub ‘Vlug Trug’ uit Den Dungen start dit voorjaar opnieuw met een 4-weekse training wielrennen voor starters en gevorderden. De inschrijving voor de trainingen is geopend.

Onder leiding van ervaren trainers wordt in vier weken gewerkt aan basistechnieken zoals remmen, schakelen, bochtentechniek en rijden in groepsverband. De trainingen duren ongeveer 3 uur per keer en zijn ook geschikt voor wielrenners die al enkele jaren op de fiets zitten, maar nog niet eerder een training hebben gevolgd. Naast aandacht voor remmen en schakelen, wordt aandacht besteed aan thema’s als veiligheid, zithouding, dorstlesser en voeding. Waarom is deze training leuk om te volgen? Een van de deelnemers aan een vorige cursus schrijft: “Na veel leuke verhalen te hebben gehoord over Start2Bike bij Vlug Trug, besloot ik om na aankoop van mijn wielrenfiets als start deze clinic te volgen. Zeker omdat ik eigenlijk wel in een groep wilde fietsen, maar hoe werkt dat nou precies? Onder de deskundige begeleiding van de Vlug Trugtrainers heb ik de belangrijkste kneepjes geleerd en ben overstag gegaan om lid te worden.

De eerste training start op zaterdag 23 maart bij Boer Goossens in Den Dungen om 09.00 uur. De overige trainingsdagen zijn gepland op 30 maart, 6 en 13 april. Terugkomdagen worden nadien in overleg gepland. Het wielrennen bij Vlug Trug kun je op elk niveau beoefenen. Iedereen kan zich inschrijven via https://www.start2bike.nl/startlocaties/wtc-vlug-trug. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jeanne van Beekveld: pr@vlugtrug.nl.

Kijk ook bij

Prinses Beatrix Spierfonds zoekt collectanten

Van 8 tot en met 14 september 2024 vindt de jaarlijkse collecte van het Prinses …