Photo by: Merijn Geurts | ITOOK (www.itook.nl)

Inschrijving jubileumeditie Dommelcross gestart

De Dommelcross is niet meer weg te denken op de hardloopkalender, dus ook in 2023 kunnen weer honderden sportievelingen van start. Op zondag 5 februari staat de 5e editie gepland en dit eerste lustrum is reden voor een feestje.

De organisatie heeft opnieuw een heerlijke en volledig onverharde route uitgezet in het bosrijke natuurgebied Zegenwerp in Sint-Michielsgestel, waaraan jong en oud kunnen deelnemen, ongeacht het niveau en zowel recreatief als competitief.

Programma
Naast een recreantencrossloop (6, 9 en 12 km) is er een uitdagend parcours voor junioren. Voor alle kinderen van de basisschool is er bovendien een speciale Kidsrun. Deelname aan de Kidsrun is gratis! De jongste deelnemers starten om 09.45 uur, gevolgd door de junioren. De recreanten beginnen vanaf 10.45 uur met de langere afstanden. Het volledige programma is te vinden op www.dommelcross.nl en op Facebook.

Inschrijven
Sinds 1 november is voorinschrijving via de website mogelijk. Voor de recreantenwedstrijden geldt een maximumaantal deelnemers!

Meierij Cross Circuit
Dit jaar bundelen maar liefst 4 crosslopen hun krachten: Atletiekvereniging Marvel, O.S.S.-Volo, Prins Hendrik en de Dommelcross organiseren het Meierij Cross Circuit. In oktober, december, januari en februari kun je drie keer de elementen trotseren tijdens deze crosscompetitie in respectievelijk Boxtel, Den Bosch, Vught en Sint-Michielsgestel. Meer info is te vinden op www.dommelcross.nl

Kijk ook bij

Vijf nieuwe vaarroutes door de Zuiderwaterlinie

De Zuiderwaterlinie vertelt het typisch Nederlandse verhaal van verdedigen met water. Met vijf nieuwe vaarroutes …