Home / Algemeen / Inschrijving geopend voor vierde editie Dommelcross
Patisserie De Rouw
Foto: Merijn Geurts | ITOOK

Inschrijving geopend voor vierde editie Dommelcross

“Deze hardloop cross moet definitief op de hardloopkalender!” Dat was een veel gehoorde kreet van de bijna 600 deelnemers vorig jaar.

Daarom heeft de organisatie opnieuw een heerlijke en volledig onverharde route uitgezet in het bosrijke natuurgebied Zegenwerp in Sint Michielsgestel, waaraan jong en oud kunnen deelnemen, ongeacht het niveau en zowel recreatief als competitief.

Programma
Naast een recreanten crossloop (6, 9 en 12 km) is er een uitdagend parcours voor junioren. Voor alle kinderen van de basisschool is er bovendien een speciale Kidsrun. Deelname aan de Kidsrun is gratis! De jongste deelnemers starten om 09.45 uur, gevolgd door de junioren. De recreanten beginnen vanaf 10.30 uur met de langere afstanden. Een volledig programma overzicht is te vinden op www.dommelcross.nl en op Facebook.

Inschrijven
Vanaf 1 november is voorinschrijving via de website mogelijk. Voor de recreanten wedstrijden geldt een maximum aantal deelnemers!

Meierij Cross Circuit
Dit jaar bundelen 4 crosslopen hun krachten: AV Marvel, O.S.S.-Volo, Prins Hendrik en de Dommelcross organiseren het Meierij Cross Circuit. In oktober, december, januari en februari kun je vier keer de elementen trotseren tijdens deze crosscompetitie in respectievelijk Boxtel, Den Bosch, Vught en Sint-Michielsgestel. Meer info is te vinden op de website.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

DePetrus vraagt hulp van vrijwilligers

Ingezonden mededeling Binnen Ontmoetingscentrum DePetrus werken vijf organisaties samen: bibliotheek Babel, het Vughts Museum, Stichting …