Inschrijving Bridgedrive Vught geopend

De inschrijving voor de BDV 2024 op 31 augustus te Vught is geopend. U kunt u nu aanmelden voor deelname via de website van Stichting Bridge Promotie Vught. Deelname 68 euro per paar.

De jaarlijkse bridgedrive in Vught vindt ook dit jaar plaats op de laatste zaterdag van augustus, nu voor de 25e keer. Zoals gebruikelijk start de dag om 09.00 uur met de uitgave van de loopbriefjes en de toernooiboekjes. Afsluiting is om 17.00 uur met de uitslag en de prijsuitreiking. Koffie met gebak, een lunch en een drankje worden voor u verzorgd en zijn inbegrepen in de prijs.

Gezellige drive
Bridgers keren steeds weer terug naar de gezellige drive in het hart van Vught. Gezelligheid, de prettige omgeving, de mooie horecagelegenheden en een soepel verloop van de drive blijken nog steeds de aanleiding voor oud-deelnemers om de laatste zaterdag van augustus te reserveren, maar ook nieuwe deelnemers laten zich verlokken in te schrijven. Bedenk dat de deelname beperkt is en sluit als het aantal beschikbare tafels gevuld is. Dus wacht niet te lang!

Aanmelden
Op de website vult u het formulier in met alle gegevens die nodig zijn voor de registratie. U krijgt een bevestigingsemail en de instructie voor de betaling (let ook op uw spambox). Zodra de deelnamekosten zijn overgemaakt is uw inschrijving definitief. Inschrijving eindigt op 31 juli. Let op: de inschrijving is pas voltooid als de deelnamekosten zijn overgemaakt.

Kijk ook bij

Lezing over zonsverduisteringen en andere eclipsen

Op donderdag 27 juni geeft Urijan Poerink bij Sterrenwacht Halley in Vinkel een publiekslezing over …