Inschrijven zomerkamp Bladel

Voor de 48e keer houdt Stichting Jeugdwerk Rozenoord uit Vught hét zomerkamp voor álle kinderen van 7 t/m 12 jaar uit Vught en omgeving in de 2e week van de zomervakantie. Een zeer ervaren én enthousiaste leidinggroep zorgt voor de begeleiding van dit tentenkamp waaraan maximaal 36 deelnemers kunnen deelnemen in de prachtige bossen in Bladel.

Op zondag 14 juli vertrekken de kinderen naar Bladel vanuit Elzenburg. Ze kamperen daar een week lang midden in de bossen en doen daar gezellige, maffe en spannende spelen. Ook uitstapjes naar het zwembad én een verrassingsdag staan op het programma. Iedere dag wordt afgesloten met een kampvuur en chocomelk. Kortom: een week waarin kinderen zich geen minuut vervelen en ook nog eens nieuwe vrienden maken. Op zondag 21 juli komen ze moe, maar zeker vol enthousiaste verhalen terug in Vught. De kosten voor een onvergetelijke vakantieweek bedragen 95 euro per deelnemer.

Wilt u meer informatie of uw kind(eren) opgeven, dan kunt u bellen naar Geert-Jan van den Heuvel, 06-22968396. Of stuur een e-mail naar info@jeugdwerkrozenoord.nl. Kijk ook eens op de website, boordevol foto’s en informatie: www.kampbladel.nl.

Kijk ook bij

Gijs Decates uit Vught wint NK Striptekenen

Gijs Decates (2011) uit Vught heeft zondag 24 september het Nederlands Kampioenschap Striptekenen in zijn …