Vughtse Vrijmarkt in 1993

Inschrijven Vughtse Vrijmarkt

De Vughtse Vrijmarkt in het centrum van Vught is al jaren een geliefd en succesvol evenement in Vught tijdens de viering van Koningsdag. Op donderdag 27 april, bieden talrijke enthousiaste verkopers in naar verwachting ongeveer 250 kleurrijke kramen hun overtollige gebruikswaar te koop aan. En dat alles in een meestal zonnige Oranje-sfeer, met veel gezellige blaasmuziek en rondom goed gevulde terrasjes. Ook dit jaar zal deze Vrijmarkt worden georganiseerd door Harmonie Kunst & Vriendschap.

Gezien het grote succes en het vaak goede weer in de afgelopen jaren, hoopt de organisatie met deze vrijmarkt ook dit jaar een feestelijke bijdrage te leveren aan de Koningsdag viering in Vught. Daarom adviseert zij potentiële deelnemers om oude boeken, servies, huisraad, kleding e.d. niet weg te gooien, maar het tijdens deze Vrijmarkt te koop aan te bieden. Voor  28 euro kunt u al een kraam huren van ca. 4 strekkende meter, een dekzeil in wit of oranje wordt bijgeleverd. Uw spullen naar de milieustraat  brengen is al gauw duurder! U kunt zo’n kraam ook delen met bv vrienden,  kennissen of uw buren.

Kleedjeszones

Voor de kinderen zijn er zones waar zij op een kleedje gratis hun spelletjes, zelfgekweekte plantjes, overgebleven kleding en nog andere spulletjes mogen verkopen. Informatie hierover is te vinden op de website.

Inschrijving

Inschrijven voor nieuwe deelnemers aan deze Vrijmarkt is mogelijk vanaf ongeveer 15 maart. Vanaf deze datum kan een inschrijfformulier worden opgehaald bij een van de volgende adressen in Vught:

Primera van Sleeuwen, Moleneindplein 58
Optiek Van de Kamp, Heuvel 3
Slijterij de Gouden Ton,  Martinilaan 1
Cafetaria Rouppe,  Rouppe v.d. Voortlaan 32 en
Elektrotechnisch buro Van de Meerendonk, Helvoirtseweg 124

Het inschrijfformulier is vanaf 15 maart ook te downloaden via de website van Vrijmarkt Vught. Inschrijving is mogelijk tot 10 april, daarna nog alleen op basis van beschikbaarheid. Wie meer inlichtingen wenst over deze vrijmarkt kan die vinden op de website of verkrijgen via het sturen van een e-mail. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen. Wil je je plaats op deze Vrijmarkt niet mislopen, vul dan snel een inschrijfformulier in, want vol is vol!

Kijk ook bij

Prinses Beatrix Spierfonds zoekt collectanten

Van 8 tot en met 14 september 2024 vindt de jaarlijkse collecte van het Prinses …