Vrijmarkt 2019

Inschrijven Vughtse Vrijmarkt Koningsdag

De Vrijmarkt in het centrum van Vught is al jaren een geliefd en succesvol evenement tijdens de viering van Koningsdag. Op die dag, zaterdag 27 april, bieden talrijke enthousiaste verkopers uit de hele regio in naar verwachting ongeveer 250 kleurrijke kramen weer hun overtollige gebruikswaar te koop aan. En dat alles in een veelal zonnige Oranje-sfeer, met veel gezellige blaasmuziek en rondom goed gevulde terrasjes. Ook dit jaar wordt deze vrijmarkt georganiseerd door Harmonie Kunst & Vriendschap.

Gezien het grote succes en het vaak goede weer in de afgelopen jaren, hoopt de organisatie met deze Vrijmarkt ook dit jaar een feestelijke bijdrage te leveren aan de Koningsdagviering in Vught. Daarom adviseert zij potentiële deelnemers nu al om oude boeken, servies, huisraad, kleding e.d. niet weg te gooien, maar het tijdens deze Vrijmarkt te koop aan te bieden. Voor 28 euro kunt u al een kraam huren van ca. 4 strekkende meter; een dekzeil in wit of oranje wordt bijgeleverd.

Herinrichting Maurickplein
Doordat dit plein op dit moment volledig wordt heringericht, kunnen hier dit jaar geen kramen worden geplaatst. Tevens zijn de doorgaande wegen Taalstraat, Boxtelseweg en Grote Gent voor het doorgaande verkeer geheel afgesloten. Gedeeltelijk kan het niet-gebruiken van dit plein worden gecompenseerd door het plaatsen van extra kramen o.a. in de Taalstraat en in de verbindingsstraat Ploegveld naar Marktveld.

Kleedjeszones
Voor de kinderen zijn er zones waar zij op een kleedje gratis hun spelletjes, zelfgekweekte plantjes, overgebleven kleding en nog andere spulletjes mogen verkopen. Het aantal zones is nu enigszins beperkt en aangepast. Meer informatie hierover is te vinden op de website www.vrijmarktvught.nl. Kinderen mogen ook elders op de Vrijmarkt een plekje zoeken, maar dienen dan rekening te houden met de geopende winkels en de straten moeten vrij blijven i.v.m. de veiligheid van de bezoekers en deelnemers aan de vrijmarkt. Wil je je plaats op deze Vrijmarkt niet mislopen, vul dan snel een inschrijfformulier in, want vol is vol!

Inschrijven
Inschrijven voor nieuwe deelnemers aan deze Vrijmarkt is mogelijk vanaf ongeveer 15 maart. Vanaf deze datum kan een inschrijfformulier worden opgehaald bij een van de volgende adressen in Vught: Primera van Sleeuwen, Moleneindplein 58, Optiek Van de Kamp Heuvel 3, Slijterij de Gouden Ton, Martinilaan 1, Cafetaria Rouppe, Rouppe v.d. Voortlaan 32 en Elektrotechnisch buro Van de Meerendonk, Helvoirtseweg 124. Het inschrijfformulier is vanaf 15 maart ook te downloaden via de website van Vrijmarkt Vught: www.vrijmarktvught.nl. Inschrijving is mogelijk tot 10 april, daarna nog alléén op basis van beschikbaarheid. Wie meer inlichtingen wenst over deze Vrijmarkt kan die wellicht vinden op de website of krijgen na het sturen van een e-mail naar: organisatie@vrijmarktvught.nl. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen

Kijk ook bij

Inspiratiefestival Het Verhaal van Franciscus

Ingezonden mededeling Op zondag 22 oktober houden de Franciscaanse Beweging en Stadsklooster San Damiano een …