Inschrijven voor Zomerkamp Bladel

Voor de 51e keer houdt Stichting Jeugdwerk Rozenoord uit Vught hét zomerkamp voor álle kinderen van 7 t/m 12 jaar uit Vught en omgeving in de 2e week van de zomervakantie. Een zeer ervaren én enthousiaste leidinggroep zorgt voor de begeleiding van dit tentenkamp in de prachtige bossen van Bladel, waaraan maximaal 36 kinderen kunnen deelnemen.

Op zondag 31 juli vertrekken de deelnemers naar Bladel vanuit Jeugd- en Jongerencentrum Elzenburg. Ze kamperen in Bladel een week lang midden in de bossen en doen daar gezellige, maffe en spannende spellen. Ook uitstapjes naar het zwembad én een verrassingsdag staan op het programma. Iedere dag wordt afgesloten met een kampvuur en chocomelk. Kortom: een week waarin kinderen zich geen minuut vervelen en ook nog eens nieuwe vrienden maken. Op zondag 7 augustus komen de jongens en meisjes moe, maar zeker vol enthousiaste verhalen weer terug naar Vught. De kosten voor een onvergetelijke vakantieweek bedragen 110 euro per deelnemer.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie of uw kind(eren) opgeven, dan kunt u bellen naar Eefje Hoevenaars, 06-15363252 of Nina de Goey, 06-31796689. Of stuur een e-mail naar info@jeugdwerkrozenoord.nl. Kijk ook eens op de website, boordevol foto’s en informatie.

Kijk ook bij

Martien en Jet van Broekhoven 65 jaar getrouwd

Martien (87) en Jet (86) van Broekhoven zijn op 20 juli 65 jaar getrouwd. Zij …