Vrijmarkt 2019

Inschrijven voor Vughtse Vrijmarkt

Na een fantastische en zeer succesvolle Koningsdag in 2022 maakt iedereen zich op voor een nieuwe Koningsdag. De Vrijmarkt in het centrum van Vught is al jaren een geliefd en succesvol evenement tijdens de viering van Koningsdag. Op donderdag 27 april bieden talrijke enthousiaste verkopers uit de hele regio, in naar verwachting ongeveer 200 kleurrijke kramen, weer hun overtollige gebruikswaar te koop aan. Dat doen ze in een veelal zonnige oranje-sfeer, met veel gezellige muziek en rondom goed gevulde terrasjes. Deze 31e editie van Vrijmarkt Vught wordt weer georganiseerd door Harmonie Kunst & Vriendschap.

Corona ligt achter ons en de organisatoren hopen nu op een feestelijke Koningsdag als vanouds. Gezien het grote succes en het vaak goede weer in de afgelopen jaren doen zij er alles aan om samen met Stichting Koningsdag weer een feestelijke bijdrage te leveren aan de Koningsdagviering in Vught. Daarom adviseren zij potentiële deelnemers aan de Vrijmarkt nu al om oude boeken, servies, huisraad, kleding e.d. niet weg te gooien, maar het tijdens deze Vrijmarkt te koop aan te bieden. Voor 35 euro kan al een kraam van ca. 4 strekkende meter gehuurd worden; een dekzeil in wit of oranje wordt bijgeleverd.

Activiteiten in het centrum
Op het Maurickplein zal tijdens Koningsnacht en Koningsdag een muzikaal programma de feestelijkheden opluisteren. Muziek is in het centrum ook op meerdere plaatsen onderdeel van de Koningsdagfestiviteiten. Het nieuwe winkelcentrum in aanbouw zorgt nog steeds voor nieuwe aanpassingen van het programma en plaatsing van de Vrijmarktkramen. Hierdoor zullen minder kramen worden verhuurd dan voor de vorige Vrijmarkten. Het Marktveld zal worden omgebouwd tot de Huiskamer van Vught, met veel terrassen.

Kleedjeszones
Voor kinderen is er opnieuw gelegenheid om op een kleedje gratis hun spelletjes, zelfgekweekte plantjes, overgebleven kleding en andere spulletjes te verkopen. Meer informatie hierover is te vinden op de website www.vrijmarktvught.nl. Kinderen mogen hun kleedje op de vrijmarkt uitspreiden, maar dienen rekening te houden met de geopende winkels en de straten moeten vrij blijven i.v.m. de veiligheid van de bezoekers en standhouders.

Inschrijven
Inschrijven voor een marktkraam op deze Vrijmarkt is mogelijk vanaf ongeveer 15 maart. Vanaf deze datum kan ook een inschrijfformulier worden opgehaald bij een van de volgende adressen in Vught: Primera van Sleeuwen – Moleneindplein 58; Optiek Van de Kamp – Heuvel 3; Slijterij de Gouden Ton – Martinilaan 1; Cafetaria Rouppe – Rouppe v.d. Voortlaan 32. Het inschrijfformulier is vanaf 15 maart ook te downloaden via www.vrijmarktvught.nl. Inschrijving is mogelijk tot 10 april, daarna nog alléén op basis van beschikbaarheid.

Meer informatie
Wie meer inlichtingen wil over deze Vrijmarkt kan die wellicht vinden op de website of verkrijgen via het sturen van een e-mail naar organisatie@vrijmarktvught.nl. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact opgenomen. Wil je een plaats op deze Vrijmarkt niet mislopen, vul dan snel een inschrijfformulier in, want vol is vol!

Kijk ook bij

Vughterstede verwelkomt Buurtverbinders

Samen bouwen aan een levendige gemeenschap Wat zijn ze toch allemaal aan het doen bij …