Home / Algemeen / Inschrijven voor Hart van de Meierijtoernooi
Patisserie De Rouw

Inschrijven voor Hart van de Meierijtoernooi

Voetbalvereniging DVG uit Liempde houdt in juni 2020 voor de 5e maal het Hart van de Meierijtoernooi voor teams van de JO7, JO8 en JO9 categorie. Het lustrumtoernooi is voor vele teams een mooie gelegenheid om hun seizoen op een sportieve en zeker ook gezellige wijze af te sluiten. Naast de wedstrijden zijn er voor de spelertjes een aantal leuke attracties zoals gratis popcorn en suikerspin. Ook wordt er een ‘rodedraadspel’ per categorie gespeeld.

Voor alle JO7-spelers wordt een mooi dribbelparcours uitgezet. De speler die het parcours op de juiste en snelste manier aflegt, zal bekroond worden met een leuke prijs en de titel ‘Dribbelkoning van de Meierij’. De JO8- en JO9-teams zullen bij het penaltytoernooi gaan uitmaken wie zich een jaar lang de beste Penaltyploeg van de Meierij mag noemen. Ook hier is een leuke prijs aan verbonden.

Clubs uit de Meierij
Historisch gezien bestond De Meierij uit De Vrijdom van ’s-Hertogenbosch (hoofdstad) en de vier kwartieren van Maasland, Kempenland, Peelland en Oisterwijk. De toernooiorganisatie zou het mooi vinden als teams uit al deze historische gebieden zich inschrijven voor dit toernooi. Het toernooi kan nog een internationaal tintje krijgen, want ook het Belgische Lommel was voorheen onderdeel van de Meierij.

Het toernooi wordt gehouden op Sportpark de Roode Bleek gelegen aan de Sportlaan 1 te Liempde. De JO7-teams spelen van 09.00 tot 12.00 uur. De JO8- en JO9-teams spelen van 13.00 tot 17.00 uur.

Deelname aan het toernooi is geheel gratis. Ben je als club of als team geïnteresseerd in dit toernooi, stuur dan voor de aanvraag van het inschrijfformulier zo spoedig mogelijk een e-mail naar Hvdmtoernooi@gmail.com. De inschrijving staat open tot 1 februari 2020.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

Ambities voor volgende raadsperiode: Onvoorwaardelijk kunnen meedoen in Vughtse samenleving

In Het Klaverblad van 15 juli gaf de Adviesraad Sociaal Domein (ASD) een aantal adviezen …