Inschrijven tennistoernooi Unilux Open in Esch

Ruim 8 maanden was het niet toegestaan om in wedstrijdverband te tennissen door alle coronamaatregelen. Stap voor stap mocht er iets meer. Maar het einde is in zicht. Vanaf 5 juli zijn toernooien voor senioren weer toegestaan en laat L.T.V. d’Oggelen in Esch nu toevallig net traditiegetrouw in die week het Unilux Open Toernooi houden.

Er wordt in Esch na maanden zonder wedstrijden weer getennist voor prijzen, maar vooral voor de gezelligheid. Meedoen is mogelijk in de onderdelen Heren Dubbel, Dames Dubbel en Gemengd Dubbel (cat. 3 t/m 9). De wedstrijden worden heel de week door gespeeld in poules, meerdere wedstrijden dus gegarandeerd. Op dit moment zijn er al ruim 180 inschrijvingen, maar er is nog ruimte voor meer spelers.

Aanmelden
Opgeven voor het toernooi, dat gespeeld wordt van 3 t/m 11 juli, is nog mogelijk tot 25 juni om 23.59 uur. Het inschrijfgeld bedraagt 9 euro per onderdeel. Ook publiek is welkom om de wedstrijden te bekijken. Als dat is toegestaan door de Rijksoverheid zijn ook de EK-wedstrijden en Wimbledon te zien via televisie.

Kijk ook bij

Lezing ‘Portretten uit de Bourgondische en Habsburgse tijd’

Op 8 februari geeft Joyce Tritschler-van Os een lezing in DePetrus over portretten uit de …