Home / Algemeen / Inschrijven beachvolleybaltoernooi kan nog t/m zaterdag
Patisserie De Rouw

Inschrijven beachvolleybaltoernooi kan nog t/m zaterdag

De zomer is alweer bijna achter de rug. Maar niet getreurd! In het weekend van 1 en 2 september kan iedereen in Vught-centrum nog één weekend optimaal genieten van zomerse taferelen als deze heerlijke zomer op vertrouwde wijze wordt afgesloten met het beachvolleybaltoernooi bij Café Maurickzicht.

Het Maurickplein wordt voor twee dagen omgebouwd tot een subtropisch strand waarbij diverse dj’s zorgen voor de opwindende klanken. Een weekend vol spel en plezier voor recreanten en competitiespelers. Er kan ook genoten worden van een koud biertje, een heerlijk wijntje, een frisje en een lekkere snack. Ook dit jaar kunnen de dansmoves uit de kast worden gehaald, want tijdens en na het toernooi maken de deelnemers er samen met de dj’s een groot feest van!

Silent Disco
Op vrijdag 31 augustus start de ‘beachhappening’ om 20.00 uur met de Silent Disco. Een nieuw concept waarbij iedere bezoeker zijn eigen koptelefoon krijgt. Op deze koptelefoons zijn drie verschillende dj’s met verschillende stijlen gekoppeld. Zo is er één kanaal voor de liefhebbers van Nederlandstalige feestmuziek, één kanaal voor R&B/popmuziek en één kanaal voor de hardere stijlen zoals hardstyle en freestyle.

Inschrijven
Op zaterdag 1 september begint het toernooi rond 10.00 uur. Er wordt maar liefst 130 kuub zand gestort om het Maurickplein om te toveren tot een groot strand. Op de zaterdag spelen de fanatieke recreanten. Op zondag 2 september start om 10.00 uur de tweede dag van het toernooi. Op deze dag komen de competitiespelers en de voetvolleyballers in actie. Daarnaast is er dit jaar ook plaats voor jeugdteams tot 16 jaar. Er worden in totaal 60 teams verwacht. Inschrijven kan nog tot 25 augustus op www.maurickzicht.nl/beachvolley of bij Café Maurickzicht.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

Verruimde openingstijden DePetrus

DePetrus houdt voorlopig nog aangepaste openingstijden aan: op maandag tot en met vrijdag is het …