Home / Algemeen / Inschrijven 22e bridgedrive Vught
Patisserie De Rouw

Inschrijven 22e bridgedrive Vught

De projectgroep van de Stichting Bridge Promotie Vught is druk bezig met alle voorbereidingen voor de bridgedrive op zaterdag 31 augustus in Vught-Centrum. Omdat de organisatie niemand wil teleurstellen, wordt nogmaals deze oproep geplaatst. Tot 19 augustus bestaat de mogelijkheid om in te schrijven, latere aanmeldingen komen op de reservelijst te staan.

De deelnemers worden ’s morgens tussen 09.00 en 10.00 uur ontvangen bij Theater de Speeldoos, in de Vliertstraat in Vught, waar ze het loopbriefje en routeboekje kunnen ophalen. Daarna loopt iedereen naar de 1e speellocatie, waar een heerlijk kopje koffie/thee met gebak wacht. Tussen de middag is er een goed verzorgde lunch. De prijsuitreiking wordt direct na het verwerken van de uitslag gehouden, naar verwachting rond 17.30 uur.

Inschrijven
Op de homepage van de site www.bridgevught.nl staat de verwijzing naar het inschrijfformulier. Het inschrijfgeld bedraagt 53 euro per paar, dit is inclusief kopje koffie/thee, gebak en lunch. Voor vragen over de inschrijving kunt u contact opnemen via inschrijvingen@bridgevught.nl.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

Actie voor Vrienden van Nationaal Landschap Het Groene Woud

Word Vriend, win een boek! Iedereen die Vriend is van Nationaal Landschap Het Groene Woud …