Inschrijven 20e Bridge Drive Vught

Op zaterdag 26 augustus wordt in het hart van Vught voor de 20e keer de traditionele bridgedrive Vught gehouden onder leiding van een geheel vernieuwde projectgroep met als touwtrekker Gerard Voermans.

Een van de doelen van de stichting is het promoten van Minibridge /Jeugdbridge. Daarom wil de Stichting Bridge Promotie Vught dit jaar en waarschijnlijk ook de komende jaren, een groot deel van de ontvangsten hieraan besteden. In dit kader wordt, voorafgaand aan de prijsuitreiking, een tombola gehouden met een groot aantal prachtige prijzen die door de Vughtse middenstand zijn geschonken. In de loop van de  toernooidag krijgen de deelnemers volop de gelegenheid loten à 0,50 euro te kopen. Ook deze opbrengst gaat naar het jeugdbridge. Het programma ziet er als volgt uit: Om 10.00 uur worden de deelnemers verwacht bij Allescafé De Gereghthof, Marktveld in Vught; om 10.30 uur wordt gestart op de eerste locatie en tussen de middag krijgen de bridgers een goed verzorgde lunch aangeboden. Rond 17.00 uur wordt de drive afgesloten en start de tombola en de muzikaal omlijste prijsuitreiking..

Inschrijven
In mei is de inschrijving gestart en nog iedere dag komen de inschrijvingen binnen. Als sluitingsdatum wordt 14 augustus aangehouden. Daarna is het mogelijk als reservepaar te worden ingeschreven. Het inschrijfgeld bedraagt 52 euro, per paar (inclusief koffie/thee en de lunch). Het inschrijfformulier staat op www.bridgevught.nl . Betalen via IDeal; na ontvangst van het inschrijfgeld ontvangt u via de mail een bevestiging van de inschrijving. Half augustus ontvangen de deelnemers via e-mail een inschrijvingsbrief met paarnummer en verdere nuttige informatie. Tip: vanaf dit jaar kunt u als NBB-lid meesterpunten verdienen. Als u nog geen lid van de NBB bent, dan kunt u voor 3 maanden een gratis proefabonnement bij de NBB aanvragen. E-mail: gerardvoermans@gmail.com.

Kijk ook bij

Swim & Dance to Fight Cancer Den Bosch-Vught

Op zondag 1 september vindt het unieke evenement Swim & Dance to Fight Cancer plaats …