Patisserie De Rouw

Inloopochtenden dahliavereniging Rosa van Lima Vught

Elk jaar in september houdt de Vughtse dahliavereniging Rosa van Lima aan de Esscheweg 207 een open dag. Dit jaar verloopt die helaas anders dan in voorgaande jaren. Conform de Covid-19-maatregelen is het niet mogelijk om op verantwoorde wijze een ‘normale’ open dag te houden.

Toch wil de vereniging belangstellenden uit de gemeente Vught en omgeving de gelegenheid geven om haar prachtige tuin met de schitterend bloeiende dahlia’s, die ook dit jaar weer extra versierd wordt door studenten van Helicon, te komen bewonderen.

Daarvoor houdt Rosa van Lima alle zaterdagen in september (5, 12, 19 en 26) inloopochtenden van 10.00 tot 13.00 uur. Hiermee hoopt de vereniging eventuele drukte een beetje te kunnen spreiden. Helaas zullen de bezoekers het terras en andere standhouders moeten missen. Natuurlijk krijgt u wel de gelegenheid om met een mooie bos dahlia’s huiswaarts te keren. Het bestuur van Rosa van Lima hoopt met deze spreiding over vier inloopochtenden tegemoet te komen aan de wens van velen om toch een bezoek te kunnen brengen aan de tuin van de dahliavereniging.

Kijk ook bij

Nieuw verkeersmodel provincie voorspelt minder drukte op Vughtse wegen

Vught wil bij het opstellen van een actueel Verkeers en VervoersPlan (VVP) gebruik gaan maken …