Home / Algemeen / Inloopochtend Taalhuis Vught
Patisserie De Rouw

Inloopochtend Taalhuis Vught

In de gemeente Vught hebben ongeveer 3.000 inwoners moeite met taal, rekenen of digitale vaardigheden. Deze mensen lopen een achterstand op in de samenleving. Ze komen moeilijker aan een baan en zijn maatschappelijk minder actief. Het Taalhuis is een proactieve samenwerking van verschillende organisaties en van iedereen die met enthousiasme de basisvaardigheden van volwassenen wil verbeteren.

Op dinsdag 5 november start het Taalhuis met een inloopochtend. Iedere dinsdag tussen 10.00 en 12.00 uur ben je welkom bij Bibliotheek Vught in DePetrus om je wens/hulpvraag op het gebied van lezen, spreken of schrijven van de Nederlandse taal, rekenen of werken met de computer te bespreken. Elke week (uitgezonderd schoolvakanties) is er op dinsdag iemand die jou kan helpen. Dat kan op verschillende manieren. Wil je de Nederlandse taal leren, dan kun je worden gekoppeld aan een Taalmaatje. Heb je meer moeite om met de computer te werken, dan kun je een gratis cursus doen. Er wordt samen gekeken naar wat de beste manier is.

Wil jij je basisvaardigheden verbeteren? Kom dan langs bij het Taalhuis! Elke dinsdag m.i.v. 5 november | inloopochtend Taalhuis | 10.00 – 12.00 uur | Bibliotheek Vught | gratis.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

DePetrus vraagt hulp van vrijwilligers

Ingezonden mededeling Binnen Ontmoetingscentrum DePetrus werken vijf organisaties samen: bibliotheek Babel, het Vughts Museum, Stichting …