Kerst is het ultieme moment van huiselijkheid en ‘samen zijn’

Inloopbijeenkomsten EngelenTafel

De EngelenTafel is een warme kerstavond en oprechte aandacht. We stellen ons huis en hart open voor mensen die anders alleen zouden zijn die avond met kerst.

Wat een kerstdiner fijn maakt, is niet alleen het lekkere eten, maar vooral de mensen met wie je het deelt. EngelenTafel zoekt plekjes aan gezellige kersttafels voor mensen die met kerst niet alleen willen zijn. Dit kunnen mensen zijn die je zelf al kent maar van wie je nooit hebt bedacht om ze uit te nodigen. Of mensen via het netwerk van de EngelenTafel.

Jeannette Saatrube (initiatiefnemer van de EngelenTafel): “Inmiddels heeft het idee van de Engelentafel een groot aantal mensen bereikt. Er worden al tientallen extra bordjes neergezet aan diverse kersttafels.” Ook zet het aan tot denken en roept het verschillende vragen op. Om daarover uit te wisselen, organiseren we twee inloopbijeenkomsten. Jeannette: “Daar is iedereen welkom met vragen, ideeën en dilemma’s. Of om eens van gedachten te wisselen over de EngelenTafel en hoe het misschien ook bij jou (en je gezin) kan passen.”

Meer informatie over de Engelentafel is te vinden op de website www.engelentafel.nl. Jeannette: “Met de EngelenTafel maken we voor mensen echt het verschil. We hopen dat er vele EngelenTafels mogen volgen! Help jij mee om onze droom waar te maken?”

Zaterdag 2 december van 13.00 tot 16.00 uur en maandag 11 december van 18.00 tot 21.00 uur (de bijeenkomsten zijn op Fort Isabella direct naast de ingang van gebouw 10, Reutsedijk 10 te Vught). Graag tot dan!

Kijk ook bij

Prinses Beatrix Spierfonds zoekt collectanten

Van 8 tot en met 14 september 2024 vindt de jaarlijkse collecte van het Prinses …