Inloopbijeenkomst: op weg naar jouw eigen EngelenTafel

De EngelenTafel is een warme kerstavond en oprechte aandacht. We stellen ons huis en hart open voor mensen die anders alleen zouden zijn die avond met kerst. Thuis in jouw eigen vertrouwde omgeving ontvang je een aantal gasten om samen kerst te vieren. Op jouw manier. Of jij sluit als gast bij iemand thuis aan om kerst te vieren.

Iedereen kan meedoen aan de Engelentafel: ruimte in je hart en aan je eettafel zijn de enige vereisten. Afgelopen jaar heeft de EngelenTafel al vele mensen bereikt. Er werden ruim 100 extra bordjes neergezet aan de diverse kersttafels. Jeannette Saatrube (initiatiefnemer van de EngelenTafel): “Ook dit jaar merken we dat nog meer mensen geraakt worden door het idee. Er worden al vele extra bordjes neergezet aan diverse kersttafels.” Maar hoe kom je aan mensen? “Je kunt denken aan die oude man verderop in je straat: misschien vindt hij het fijn om langs te komen? Je kunt ook breder kijken: wij zijn de eerste keer gaan vragen bij de kringloopwinkel in de buurt, bij een stichting voor ouderen en ook via via kun je vragen wie graag te gast zou willen zijn.”

Met de ervaringen van afgelopen jaar, hebben we uitgebreide informatie en promotiepakketjes gemaakt. Meer informatie daarover en hoe dat aan te vragen, is te vinden op de website www.engelentafel.nl. Het organiseren van jouw eigen EngelenTafel kan vragen oproepen. Om daarover uit te wisselen, organiseren we een inloopbijeenkomst. Jeannette: “Daar is iedereen welkom om eens van gedachten te wisselen over de EngelenTafel en hoe het ook bij jou (en je gezin) kan passen.”

Donderdag 14 november 2018 van 19.00 tot 21.30 uur. De bijeenkomst is op Fort Isabella in gebouw 7 (op het middenterrein, volg de posters), Reutsedijk 7 te Vught.

Kijk ook bij

Geef jouw sportkleding een tweede kans

Na de zomervakantie wordt voor de 6e keer de Sportkleding Weggeefbeurs gehouden. Vanaf april is …