V.l.n.r.: Rien Bijnen, Ronald Stolk, Marieke de Kuijper, Betty Epe

GEANNULEERD! Informatieve bijeenkomsten ‘Loslaten en nalaten’ in gebouw Kropholler

Op dinsdag 29 september zullen in het imposante gebouw Kropholler aan Mariaplein 9 te Vught – de voormalige Mariakerk in Vught-Noord – twee informatieve bijeenkomsten gehouden worden met als thema ‘Loslaten en nalaten’. De lezingen worden verzorgd door het Vughtse notariskantoor OWK in nauwe samenwerking met Bijnen Uitvaartzorg. De partijen zijn door Frans Hoppenbrouwers van Bijnen bij elkaar gebracht. De bijeenkomsten beginnen om 14.00 uur en 19.00 uur. De leerzame en informatieve lezingen zijn ondanks de grootte van de opzet vrij toegankelijk, maar niet met een vrije inloop. Gratis toegangskaarten kunnen worden besteld via telefoon 073-6562379 of door uw e-mailgegevens door te geven aan info@bijnen.nu. Het maximale aantal bezoekers per sessie is tachtig.

Door Ton Wagenaars

Het bijna majestueuze en plechtstatige gebouw Kropholler leent zich uitstekend voor deze bijeenkomsten. Op de grond zijn door middel van verschillende gekleurde tegels de plaatsen aangegeven om de lezingen en informatiegesprekken nauwgezet en op veilige afstand te volgen. Een ruim en hoger gelegen podium en een uitstekende akoestiek met uitgebalanceerde geluidsapparatuur staan garant voor een optimale samenspraak tussen de gespecialiseerde notarissen, de ervaren afscheidsbegeleiders van Bijnen Uitvaartzorg en het geïnteresseerde publiek.

Een juiste combinatie
Initiatiefnemer Hoppenbrouwers “Omdat beide instellingen nauw betrokken zijn bij eenzelfde belangrijke en vaak onverwachts drukke episode in het menselijk bestaan, waren we het er snel over eens dat deze samenwerking een juiste en welgekozen combinatie was. Bij een uitvaart komen heel veel vragen in korte tijd voorbij en daarin is Bijnen een gerenommeerd bedrijf met veel antwoorden en oplossingen. Voor afwikkelingen van nalatenschappen en verdere regelingen aangaande erfrecht en zoveel meer kan OWK Notarissen, vertegenwoordigd met twee notarissen, de bezoekers op voorhand inlichten over het grote belang om tijdig een testament op te stellen om zo later calamiteiten te voorkomen.”

Lees het volledige artikel in Het Klaverblad van 16 september. Dat kan ook online, klik hier.

Kijk ook bij

Nieuwe beweegtuin Huize Elisabeth gerealiseerd

De binnentuin van Huize Elisabeth is sinds kort een beweegtuin rijker. De complete beweegtuin bestaat …